м. Полтава, вул. Пилипа Орлика, 40
ВІЗЬМИ
З СОБОЮ
З СОБОЮ
ГОТОВІ СТРАВИ
ТА ПРОСТО ОБСМАЖ
ТА ПРОСТО ОБСМАЖ
СУ-ВІД - це коли м'ясо готується
швидше за яєчню
швидше за яєчню
7 переваг спробувати СУ-ВІД
Су-від - це готові продукти у вакуумі, які створені, щоб готування було
у задоволення і дуже швидко.
у задоволення і дуже швидко.
М’ясо приготоване в Су-від не сплутаєш ні з чим – настільки воно виходить соковите та ніжне. Це завдяки тому, що невисока температура приготування делікатно впливає на текстуру.
Відсутність втрат під час теплової обробки. Стейк, який смажать на пательні, зменшиться в об`ємі, і втратить він чимало соку. Стейк Су-від, навпаки, залишається соковитим та зберігає свій первісний об`єм.
Страви Су-від підходять тим, хто дотримується принципів здорового харчування та не хоче споживати зайвих калорій. Відсутність жирів та канцерогенів, які утворюються при смаженні чи запіканні – ще одна вагома перевага.
Смачне на гурманському рівні.
Продукти томляться у власному соку, тому страви виходять ароматними, щільними за текстурою
та ніжними на смак.
Продукти томляться у власному соку, тому страви виходять ароматними, щільними за текстурою
та ніжними на смак.
Готові страви у вакуумній упаковці можна зберігати у морозильній камері
до 3 місяців або у холодильнику
від 3 до 5 днів.
до 3 місяців або у холодильнику
від 3 до 5 днів.
Така економія часу на кухні – гарна ідея, корисна та смачна.
м. Полтава, вул. Пилипа Орлика, 40
Технологія Су-від прийшла до нас із Франції.
Завакуумовані свіжі продукти з додаванням спецій або маринадів занурюються у спеціальний пристрій – Су-від. Там вони проходять термічну обробку при суворому дотриманні необхідної температури.
Для кожного продукту окремі температурний режим та час приготування. Продукти готуються від 2 до 48 годин
Завакуумовані свіжі продукти з додаванням спецій або маринадів занурюються у спеціальний пристрій – Су-від. Там вони проходять термічну обробку при суворому дотриманні необхідної температури.
Для кожного продукту окремі температурний режим та час приготування. Продукти готуються від 2 до 48 годин
м. Полтава, вул. Пилипа Орлика, 40